Giethoorn en Orchideeenhoeve

Giethoorn, gelegen in de kop van Overijssel, is een dorpje met een rijk verleden. Het karakteristieke dorp Giethoorn vindt zijn oorsprong in het afgraven van veen. Door het afgraven van veen ontstonden er plassen en meren. Om de turf te vervoeren groef men vaarten en sloten. Hierdoor zijn vele huisjes als het ware op eilandjes gebouwd. Eilandjes die alleen via de karakteristieke bruggetjes te bereiken zijn. Giethoorn wordt daarom ook niet voor niets het Venetie van het Noorden genoemd.

Tegenwoordig bepalen de vele smalle grachtjes, de bruggetjes, de pittoreske boerderijtjes, en de prachtige tuinen het gezichtsbeeld van Giethoorn. Vooral op het gebied van recreatie en ontspanning heeft Giethoorn zeer veel te bieden. Vandaag gaat U een bezoek brengen aan dit mooie dorp. Middels een mooie rondvaart gaat U genieten van het prachtige dorpsbeeld en de mooie natuur om het dorp heen.

Na de lunch brengen we een bezoek aan de Orchideeenhoeve. Hier aangekomen begint uw avontuur. Via de          tropische tuinen komt u in de unieke Vlindervallei. Duizenden vlinders fladderen door de vallei en door het unieke ontwerp zijn de vlinders goed te bewonderen. Nieuw is de Lorituin. Hier vliegen meer dan 80 kleurrijke Lorries rond.

Lorries zijn actieve en nieuwsgierige papegaaitjes en trekken met hun capriolen alle aandacht van de bezoeker. Ter afsluiting is een bezoek aan de kwekerij zeer aan te bevelen. U zult verbaasd zijn over de enorme diversiteit aan orchideeen die hier op professionele wijze worden gekweekt.

Datum: In overleg

Begintijd: 09.30 uur

Eindtijd: 16.30 uur

Prijs: Op aanvraag

Inclusief: Vervoer per luxe touringcar, koffie (2x) met gebak, mooie rondvaart, heerlijke lunch, toegang tot Orchideeenhoeve.

Optie's: Catering, lunchbox, driegangen diner. U heeft al een driegangen diner vanaf 15,00 p/p.

Overige informatie: Minimum aantal deelnemers is 50 personen. U betaalt bij ons geen reserveringskosten.

Tel: 06-53228622

ma t/m vr: 08.00 - 17.00 uur

         

Ter info:

Vanaf heden zijn wij mobiel onder het nieuwe bovenstaande nummer te bereiken.