Welkom bij Stijl Reizen

Stijl Reizen biedt het totaalplaatje voor al uw dagtochten, schoolreisjes of bedrijfsuitjes. Er gaat vaak veel tijd zitten in het uitstippelen van een leuke, mooie maar ook betaalbare groepsdagtocht, schoolreis of bedrijfsuitje. Daarom hebben wij, speciaal voor U, op onze site een groot aantal groepsdagtochten voorbereid. Het is mogelijk om deze groepsdagtochten aan uw eigen wensen aan te passen. Wij kunnen U adviseren met het maken van de juiste keuze. Zo stemmen wij uw wensen en onze mogelijkheden perfect op elkaar af.

Historie

Stijl Reizen is al een oude naam en komt voort uit het vroegere Tijl Reizen. In die hoedanigheid werden er in het verleden veel reizen en dagtochten georganiseerd. Na een overname werd Tijl Reizen veranderd in Stijl Reizen. Ook onder deze naam werden jarenlang leuke dagtochten en reizen door geheel Europa gemaakt. Begin 2012 hebben wij een frisse start gemaakt en organiseren wij met grote regelmaat leuke, actieve, uitdagende en sportieve dagtochten.

Veiligheid

Voor de veiligheid aan boord van de touringcar zijn enkele regels opgesteld door de branche organisaties. Uit diverse onderzoeken blijkt keer op keer dat deze vorm van vervoer het meest veilig is. 

Zitplaatsen

Vanaf 1 januari 2004 mogen kinderen niet langer een zitplaats delen. Gezien het kleine postuur van kinderen werd het lange tijd aanvaardbaar geacht dat zij een zitplaats konden delen. In het kader van de toenemende kwaliteit en veiligheidsbesef wordt het wenselijk geacht dat kinderen vanaf 4 jaar en ouder over een eigen afzonderlijke zitplaats beschikken.

Verbeteringen

De touringcar wordt voortdurend verbeterd. De nieuwste technische vindingen worden bij touringcars ingebouwd terwijl dit bij personenauto's alleen haalbaar is bij de duurste modellen. De moderne touringcars zijn uitgerust met verstevigde daken en veiligheidsgordels op iedere zitplaats.

Vervoer

Onze dagtochten en reizen worden uitgevoerd met Tourist Class, Comfort Class of Royal Class touringcars, die zijn voorzien van: dubbele beglazing, toilet, koelkast, koffiezetapparaat, luchtvering, video / dvd installatie, stereo geluidsinstallatie en airconditioning.

Bus 30 personen

Touringcar Midi

De midi touringcars zijn uitermate geschikt voor de kleinere gezelschappen tot maximaal 30 personen. De zeer ruime midi touringcars zijn compact zonder de ruimtelijkheid te verliezen. De midi touringcars zijn altijd minimaal voorzien van een DVD speler, stereo audioinstallatie met cd-speler, koffieapparaat, koelkast, individueel belichting en ventilatie, veiligheidsgordels op alle zitplaatsen, kniel- en hefinstallatie, ABS en ASR.

Bus 50 personen

Touringcar Standaard

De standaard touringcars zijn geschikt voor gezelschappen tot maximaal 50 personen. De standaard touringcars hebben een grotere bagageruimte zodat ook een meerdaagse reis tot de mogelijkheden behoord. De touringcars zijn altijd minimaal voorzien van een DVD speler, stereo audioinstallatie met cd-speler, koffieapparaat, koelkast, individueel belichting en ventilatie, toilet, veiligheidsgordels op alle zitplaatsen, kniel- en hefinstallatie, ABS en ASR.

Bus 62 personen

Touringcar Verlengd, Rolstoeltouringcar

De verlengde touringcars komen in beeld als uw groep net wat groter is. Deze touringcars zijn geschikt voor gezelschappen tot maximaal 60 a 62 personen. Ook is het mogelijk om deze bussen om te bouwen zodat U meer beenruimte heeft. Wij beschikken nu ook over een ruime rolstoeltouringcar die plek biedt aan maximaal 14 rolstoelen. De touringcars zijn altijd minimaal voorzien van een DVD speler, stereo audioinstallatie met cd-speler, koffieapparaat, koelkast, individueel belichting en ventilatie, toilet, veiligheidsgordels op alle zitplaatsen, kniel- en hefinstallatie, ABS en ASR.

Bus 92 personen

Touringcar Dubbeldekker

De luxe dubbeldeks touringcars zijn het perfecte vervoermiddel voor grote groepen tot max. 92 personen. Daar waar normaal meerdere touringcars nodig zijn kunt u nu volstaan met deze luxe dubbeldek touringcars. Uiteraard zijn ook deze touringcars altijd minimaal voorzien van een DVD speler, stereo audioinstallatie met cd-speler, koffieapparaat, koelkast, individueel belichting en ventilatie, toilet, veiligheidsgordels op alle zitplaatsen, kniel- en hefinstallatie, ABS en ASR.

Tel: 06-53228622

ma t/m vr: 08.00 - 17.00 uur

         

Ter info:

Vanaf heden zijn wij mobiel onder het nieuwe bovenstaande nummer te bereiken.