De Flierefluiter

Zie je het al voor je? Al klimmend en klauterend bereik je het hoogste punt van de speelplaats en vervolgens zoef je naar beneden door de ultralange glijbaan. Dan schommelen op de familieschommel of op een van de vogelnestschommels. En daar staat de kabelbaan waar je heel hard naar de andere kant kunt komen.

Vervolgens op de skelters het terrein verkennen en zo kom je de pony's tegen waar je een ritje op kunt maken. En kun jij de uitgang eerder dan je vriendjes vinden in het grote doolhof?

Natuurlijk wordt er ook aan de kleine kinderen gedacht! Speciaal voor hen heeft men een apart speelterein naast het terras ingericht. Toezicht houden is dus heel gemakkelijk. Ze kunnen zich uitleven op het speeltoestel waar de kinderen kunnen klimmen en glijden, op de wipwap of op de trampolines speciaal voor de kleinere kinderen.

Ook is er aan de snelle kinderen gedacht: Het verkeerspleintje zorgt voor een hoop speelplezier met de fietsjes en skeltertjes.

Datum: In overleg

Begintijd: In overleg

Eindtijd: In overleg

Prijs: Vanaf 19,00 p/p

Inclusief: Vervoer per luxe touringcar, toegang tot de Flierefluiter, onbeperkt ranja, ijsje en patat. Voor de begeleiders is er 1x koffie of thee.

Optie's: Geen.

Overige informatie: Minimum aantal deelnemers is 50 personen. U betaalt bij ons geen reserveringskosten. Vertrek vanuit Zwolle. Andere opstapplaatsen in overleg.

Tel: 06-53228622

ma t/m za: 08.00 - 17.00 uur

         

Ter info:

Vanaf heden zijn wij mobiel onder het nieuwe bovenstaande nummer te bereiken.